Afspraken in Nederland:

Als we in Nederland zijn, is het mogelijk in de weekenden afspraken te maken op beurzen en op werkdagen in Bergen op Zoom. Voor beurzen en data wanneer we in Nederland zijn zie onze agenda. Op een beurs kost een consult 30 euro en duurt ongeveer 15-20 minuten. in Bergen op Zoom kost een consult 55 euro en duurt 30-45 minuten. Zoek in onze agenda datum en plaats wanneer u een consult wilt. Stuur een email met naam, telefoonnummer en de gewenste tijd en u ontvangt een bevestiging of een voorstel voor een andere tijd.

 

Telefonische consulten:

Als we op Cyprus zijn kunt u een afspraak maken voor een telefonisch consult op maandagen en donderdagen. Een dergelijk consult kost 40 euro en duurt ongeveer 30 minuten. Stuur ons een email met uw naam, geboortedatum en geboorteplaats en uw voorkeur voor een datum en tijd. U krijgt van ons een email terug met een bevestiging of een voorstel tot een andere tijd. Als de datum en tijd vaststaat maakt u 40 euro over op rekening NL81ABNA0477167225 (BIC ABNANL2A) t.n.v. koffiediklezen en vermeldt bij de mededeling de datum en tijd van het consult. Op de afgesproken tijd belt u het nummer dat vermeld wordt in de bevestiging.

 

Consulten via Whatsapp:

Er zijn ook consulten via Whatsapp mogelijk. Stuur een mail naar tulayuitcyprus@gmail.com met de door u gewenste datum en tijd. Met Whatsapp belt u op de afgesproken tijd naar 00 31 6 44096257. U krijgt per mail de afspraak bevestigd of een voorstel tot een andere tijd.

 

Cursus op Cyprus:

Regelmatig zullen we een cursus op Cyprus organiseren voor 2 personen. We zullen een periode zoeken waarin de prijs van de vliegtickets het laagst zijn (ongeveer 100-150 euro). Wij verzorgen het vervoer van/naar het vliegveld. U krijgt een uitgebreid consult van Tülay en 7 overnachtingen in een in een villa met zwembad (zie villaopcyprus.nl). De cursus kost 500 euro voor 5 dagen. Voor het vervoer en overnachtingen vragen we 275 euro per persoon. De vliegreis dient u zelf te betalen in Nederland.

 

Heeft u interesse meldt u zich dan via de mail.